tiistai 17. heinäkuuta 2018

Lähtölaukaus juhlavuoteen - projektiblogin aloitus


Koskaan ei pidä kysyä naisen ikää, mutta jos se juupeli ei osaa olla asiasta hiljaa on se sitten hänen oma häppeensä eli here we go: Täytin eilen  39 vuotta ja tästä alkaa juhlavuoteni kohti pyöreitä.

Jos intro ei vielä aukaissut täytän ensi vuonna 40 vuotta ja syntymäpäivääni aion juhlia matkustaen.

Suunnitelmissa on kaksi matkaa: Perhematka sekä soolomatka.

Perhematkan kohde on vielä avoinna, mutta ajatuksena on, että kohteessa juhlistetaan minun, äitini ja siskonmiehen syntymäpäiviä. Kaikki kun satumme täyttämään pyöreitä vuonna 2019. Kohdemaa valitaan yhdessä ja mukaan pääsee, ketkä pääsee. Jos kaikki pääsee lähtemään on matkustajia yhteensä kaksitoista.

Soolomatkan olen päättänyt, mutta sekin vaatii vielä suunnittelua. Matkustan vuonna 2019 Trans-Siperia -reitin. Tässä vaiheessa tarkoitus olisi tulla idästä länteen eli Vladivostokista Moskovaan. Ensi vuoden matka käsittää ainoastaan junaosuuden eli 6,5 vuorokautta.

Matkalla 4kymppiseksi blogi tulee käsittelemään matkan suunnitteluun liittyviä asioita ja tietenkin matkakertomukset itse reissusta. Vaikka aion kirjoitella tätä muistikirjatyyppisesti itselleni (tästä johtuu blogin "eksoottinen" ulkoasu) toivon, että tästä on iloa jollekullekin matkan taivaltajalle. 

Tervetuloa matkaani. Postaustahti tulee olemaan postaus per viikko, joten liitä itsesi seuraamaan viestejä, niin et missaa mitään.

Myös Instagram-tili löytyy nimellä: Matkalla_4kymppiseksi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Helsinki - Vladivostok 5.4.2019

Vuosien takaisen unelman – tai päähänpinttymän – toteuttaminen ei loppupelissä vaatinut kummempia asioita, kuin hieman rahaa ja lähtem...